Vés al contingut
1

Xevi Gómez: «És un dia molt trist per Arts d’Estiu, per Pineda, per la cultura i el món dels festivals”

Així s’ha referit el director del Festival Arts d’Estiu Xevi Gómez a la cancel·lació de l'edició d'enguany que havia de començar el dia 2 d'agost. Segons ha dit, “demanaven un estudi impossible, i ens hem vist obligats a suspendre l’edició”, ha manifestat en declaracions a l’ACN. Gómez ha declarat que ara seguiran treballant pel 2024 i per trobar un emplaçament per fer el festival.
1

S'anul·la 12ena edició de l'Arts d'Estiu

El Festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar no es celebrarà. Segons s'ha publicat, el Departament de Territori no ha donat el permís per fer el festival a la platja dels Pins. Segons s'ha sabut tot es fonamenta en l’impacte acústic dels concerts, que l’any passat va provocar la denúncia d’alguns veïns de la zona i un requeriment del Síndic de Greuges.
1

Comunicat de l’Ajuntament de Pineda de Mar en relació als fets succeïts davant les cases del sector de Bellamar

El comunicat recull, en relació a les protestes en favor de Arts d'Estiu, que aquests "darrers dies s’ha increpat i assetjat a alguns veïns i veïnes del barri de Bellamar, actes que no tenen cabuda al nostre poble. Volem enviar un missatge de tranquil·litat i de recolzament a les 60 famílies veïnes de Bellamar afectades en la defensa dels seus drets i de la seva salut".
Subscriu-te a arts d'estiu