Vés al contingut

premis de ràdio pineda

 

L'equip de Ràdio Pineda ha aconseguit el reconeixement dels principals premis de la radiodifusió a Catalunya: cinc premis destacats a la programació de Ràdio Pineda, una menció de qualitat i tres vegades finalistes. 

 

Menció de Qualitat als 20ns Premis Ràdio Associació de Catalunya, en l'apartat de Millor Programa de Ràdio Local, per la cobertura informativa del temporal Glòria. Ràdio Pineda va ser premiada junt amb les emissores locals de Tordera, Palafolls, Calella i Malgrat. (2020).

 

Maria-Josep Hernàndez, coordinadora de Ràdio Pineda, va fer el parlament en nom de les cinc emissores i va recollir el guardó junt amb Albert Sabater (Ràdio Tordera) i Marc Ferri (Ràdio Palafolls). 

1

A l'esquerra, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb Marc Ferri, Maria-Josep Hernàndez i Albert Sabater. A la dreta, Maria-Josep Hernandez i Pep Basart, responsables dels serveis informatius de Ràdio Pineda.

 

Menció de Qualitat als 16ns Premis Ràdio Associació de Catalunya, en l'apartat d'Innovació, pel programa Fun With English, presentat per Ana Maria Mateo i Robert Urquhart, professors de l'Escola d'Adults Municipal Natura de Pineda (2016).

premisradio
Robert Urquhart, Ricard Ubach i Ana M. Mateo, del programa Fun With English
premisradio
Maria-Josep Hernàndez, coordinadora de Ràdio Pineda
premisradio
Marisol Escribano, directora de l'Escola d'Adults; Montse Moncho, cap d'Àrea de l'Ajuntament de Pineda, i Robert Urquhart, Ana M. Mateo, Ricard Ubach i Maria-Josep Hernàndez

 

 

 

Premi Ràdio Associació de Catalunya, en l’apartat Millor Programa de Ràdio local, al programa Dones a l’ona de Ràdio Pineda, dirigit i presentat per Maria Josep Hernàndez. Atorgat per Ràdio Associació de Catalunya (2005).

premisradio
Maria-Josep Hernàndez, directora i presentadora del programa
premis radio
Maria-Josep Hernàndez rep el guardó de mans de Joan Brunet, degà del Col·legi de Periodistes
radiopremis
Els guanyadors de l'edició 2005. Entre ells, Joel Joan, Neus Bonet, Jordi Basté i Kílian Sebrià

 

 

 

Premi Rosalia Rovira d’emissores municipals, en l’apartat Millor Programa Informatiu i Divulgatiu, al programa Dones a l’ona de Ràdio Pineda, dirigit per Maria Josep Hernàndez. Atorgat per la Diputació de Barcelona (2006).

premisradio
Maria-Josep Hernàndez, amb el guardó

 

 

 

Premi Barcelona de Seguretat Viària, en l’apartat periodístic, al programa Mobilitat Segura de Ràdio Pineda, realitzat per l’equip de monitors de seguretat viària de la Policia Local de Pineda i dirigit i presentat per Pep Basart. Atorgat per l’Ajuntament de Barcelona (2005).

 

premisradio
Pep Basart, conductor del programa junt amb Pili Romero i Manuel Mora , de l'Equip d'Educació Viària de la Policia Local de Pineda
premisradio
Pep Basart recollint el premi

 

 

Premi de la Fundació Rafael Peris, per a la radiodifusió cultural, a emissores locals i municipals distingides pels continguts socials i culturals de la seva programació. A Ràdio Pineda per ser "una de les emissores amb més llarga i consolidada trajectòria en la radiodifusió local a Catalunya, que ha mantingut una programació pròpia, amb un apreciable grau de professionalitat i amb atenció especial a la realitat del seu àmbit territorial". Atorgat per la Fundació Rafael Peris (2001).

 

Finalistes del Premi Rosalia Rovira d’emissores municipals, en la categoria millor emissora municipal de l'any 2000. Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona (2001).

 

Finalistes del Premi Rosalia Rovira d’emissores municipals, en la categoria millor programa de ràdio local per Dones a l’ona de Ràdio Pineda.Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona (2005).

 

 

Finalistes del Premi Rosalia Rovira d’emissores municipals, en la categoria millor programa de ràdio local per Gent de mar de Ràdio Pineda.Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona (2004).