Vés al contingut
1

La Guàrdia Civil desmantella una banda de traficants que operava al l'Alt Maresme i la Selva

Els agents han detingut 20 persones i han comissat diversos tipus de substàncies estupefaents en diversos municipis, entre ells, a Pineda, on han comptat amb la col.laboració de la Policia Local per l'operació. L'operació però ha durat nou mesos i l'ha liderat l'Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Girona.
1

Nou casos més de COVID-19 a Pineda en una setmana, però es frena la pujada

Des de l'inici de la pandèmia i fins avui a 4/8/2020, els casos positius a Pineda (confirmats amb prova) són 139 persones, a Malgrat hi ha 229 casos de COVID-19 i a Calella, on també s'està frenant la tendència a l'alça, són 169. Santa Susanna té comptabilitzats 5 casos positius, Palafolls 34 i Tordera 91 casos conformats amb prova.
1

La Policia Local i els Socorristes aconsegueixen aturar un abocament d'aigües brutes

Van impedir que arribés al mar. El vessament, possiblement d'aigües fecals, es va produir a través d'una canonada al pas subterrani de vehicles que dona accés a la platja, des de l'alçada del carrer Santiago Rusiñol. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que demanaran «explicacions a l'empresa que porta el servei de la Depuradora i al Consell Comarcal del Maresme».
Subscriu-te a Societat