Vés al contingut
1

Concurs de dibuix i integració social: Festa a Marpí

El Taller Horitzó ha acollit l'entrega de premis del concurs de dibuix que organitza l'Agència Axa Uniamar de Pineda per als usuaris i usuàries del taller. En l'acte també hi ha hagut un concert de la cantant Maria Muñoz i el dinar, amb un sorteig de regals.
1

El litoral de Barcelona perd sorra i es demanen solucions al Ministeri de Transició Ecològica

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha instat el Ministeri de la Transició Ecològica a actuar "de manera urgent" en la implementació de solucions a curt i a mitjà termini que reverteixin la regressió de sorra. Un estudi detalla que de mitjana, les platges del litoral sud metropolità retrocedeixen un metre cada any i que al delta del Llobregat es perden 160.000 m3 anuals de sorra.
1

Comença la Setmana de l'Orientació Educativa

Els actes i xerrades van dirigits a alumnes de 4art d'ESO i Batxillerat, de Cicles Formatius i alumnes de l'Escola d'Adults i de FP que canvien d'etapa i es plantegen què estudiar. Podran assistir a xerrades amb l'experiència d'altres joves de Pineda, sobre estudis, treball i mobilitat internacional. També hi haurà un servei personalitzat d'informació, i ponències per a pares i mares i també per a professorat.
Subscriu-te a Societat