Vés al contingut
1

Ràdio Pineda i l'Espai Jove estrenen el nou espai 'Girl Zone. El Podcast'

Ràdio Pineda i l'Espai Jove estrenen el nou espai 'Girl Zone. El Podcast'. Del projecte de Girl Zone de l'Espai Jove de Pineda ha sortit 'El podcast', un espai on les joves poden parlar i opinar de temes que els interessen. L'espai, disponible a la carta a la web i APP de Ràdio Pineda, està dirigit per Estefani Burgos, presentadora, i Carlota Riera, Educadora Social. Un grup de joves són les protagonistes del debat.

 

Escolta AQUÍ GIRL ZONE

 

El Podcast a Ràdio Pineda ha nascut de les trobades setmanals d'aquest grup a l'Espai Jove, des de fa dos anys. «Es un espai de sororitat (o d'agermanament femení) on les noies viuen experiències, se senten segures i lliures i també fan amistats entre noies». Un cop consolidat el grup, han tirat endavant aquest Podcast. Ho ha explicat Carlota Riera

 

Estefania Burgos ha treballat amb les joves per fer debat. Han sortit tota mena de temàtiques. Ha explicat també que l'espai va dirigit a d'altres adolescents, i també a persones adultes que vulguin conèixer com són i com pensen els joves, ja que «les coses han canviat molt ràpidament de fa vint anys»

 

Trobareu Girl Zone. El Podcast a www.radiopineda.cat i APP de Ràdio Pineda als mòbils.

 

1

1