Vés al contingut
1

Temporal de llevant amb vent, mala mar i pluja

Avui jornada complicada amb pluges persistents durant tot el dia i també protagonista el vent. Bufarà amb força amb cops superiors els 70km/h. Mar alterada amb el pas de les hores i ambient fred. La pròxima matinada encara amb pluja i demà dijous, amb el pas de les hores, les precipitacions s'aniran retirant, tot i que encara quedarà núvols.
1

Temporal de vent, mala mar i pluges a la vista

Avui temps variable amb vent que s'anirà reforçant. Demà dimecres al migdia esperem l'arribada de pluges, vent de llevant reforçat amb cops que podrien superar els 60km/h i mar molt alterada amb onatge que podria arribar als 3 metres d'alçada.
1

Temps estable a l'espera que arribi un nou temporal de vent i mar

Temps estable amb temperatures que es normalitzen, màximes voltant els 16º. La mar s'anirà remenant, amb onatge de metre d'alçada, a última hora del dia. Demà dimarts cel variable i amb el pas de les hores, creixement de nuvolades. Vent una mica més reforçat que alterarà l'estat de la mar, amb onatge de metre i mig, 2 metres a última hora del dia. Dimecres arribaria el temporal de llevant.
1

Torna el fred i la mala mar

Temps força estable i ambient suau, aquest divendres i dissabte. Diumenge podria augmentar la nuvolositat i no es descarta algun petit plugim. Serà dilluns que ve quan les temperatures es normalitzaran i l'estat de la mar es tornarà a alterar, sobretot dimarts i dimecres que ve.
1

Jornada tranquil·la i ambient suau

El bon temps ens acompanyarà fins dissabte amb domini del sol, alguns núvols de tarda i ambient suau. Diumenge augmentaria la nuvolositat però a dia d'avui, no es veu massa pluja.
1

Temps estable i temperatures més altes

Jornada estable amb una massa càlida que ens afecta i fa que les temperatures avui pugin una mica. Per tant, esperem màximes de 17º-18º. Vent de garbí reforçat amb cops superiors als 40km/h a la façana marítima.
Subscriu-te a El Temps