Vés al contingut
1

Estabilitat i ambient de tardor

Avui dimarts tenim temps estable amb pinzellades de núvols prims i ambient fred de plena tardor. Avui les temperatures màximes voltaran els 17-18º.
1

Núvols i possibilitat d'algun ruixat de tarda

Durant la tarda les nuvolades seran més potents i no es descarta algun ruixat a la costa del Maresme. Temperatures avui més baixes. Esperem màximes de 17º i els vents fluixos. Aquesta propera nit serà freda i quedar-nos per sota dels 10º pel que fa a temperatura mínima.
1

Temps més assolellat pel cap de setmana

Estabilitat però amb vent de garbí més reforçat a la tarda alterant una mica l'estat de la mar. Diumenge amb més presència de núvols però sense precipitacions. Temperatures sense canvis.
1

Temps insegur i lleuger descens de les temperatures

Avui dijous tenim un dia rúfol amb molts núvols i amb possibilitat de precipitacions dèbils durant la segona part de la jornada. L'estat de la mar encara agitada però, a mida que avancin les hores, el temporal ha d'anar a la baixa.
1

Onades de més de 2 metres a la platja de Pineda

Notable mar de fons a causa del vent de xaloc provoca onades superiors als 2 metres d'alçada a la platja pinedenca arrossegant sorra a la platja i inundant amb les onades els passos subterranis. Una situació que es mantindrà avui durant tot el dia i bona part de demà dijous.
Subscriu-te a El Temps