Vés al contingut
1

Últim dia d'estiu amb temps variable i vent

Sol, núvols prims i força vent. Vent del nord que bufa amb cops de fins a 50km/h. La mar, tant avui com demà, una mica remenada amb onatge de mig metre a metre d’alçada. I aquesta nit a les 21:21h arriba la tardor.
1

Molts núvols però avui no preveiem pluja

Es manté la nuvolositat gran part de la jornada però avui ja no esperem pluja. Vents que seran fluixos i tempratures que pugen un parell o tres graus, per tant, les màximes avui se situaran als 25º.
1

Núvols i possibilitat de ruixats

Avui dilluns tenim un dia força ennuvolat amb ruixats i tempestes que podrien arribar a la costa de cara a la tarda i al vespre al Maresme. Vents fluixos i temperatures avui una mica més baixes, amb màximes que voltaran els 23º, ambient ja de tardor.
1

Cap de setmana molt variable

Dissabte amb més nuvolositat i amb possibilitat de nous ruixats, i diumenge, tot i que no acabaria de fer net, el preveiem més estable. La setmana que ve arribarien nous ruixats i tempestes.
1

S’acaba la calor i la xafogor

Temps variable amb temperatures ja normalitzades, màximes avui amb valors de 24º. Pel que fa a l'estat de la mar es manté la mar de fons amb onatge de metre d'alçada.
1

Les temperatures avui toquen sostre

El més destacat avui és l’estat de la mar perquè hi ha mar de fons de xaloc amb onades d’una certa potència. Temperatures màximes que avui toquen sostre i que seran les més altes de setembre, amb valors fregant els 30º o més
Subscriu-te a El Temps