Vés al contingut
1

Xavier Amor: «Pineda i Santa Susanna treballem en un acord per Arts d'Estiu, al terreny de la Llàntia i amb nou horari»

 

Fotos de Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Xavier Amor

 

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i l'alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, treballen conjuntament per la continuïtat del Festival Arts d'Estiu. Es faria al terreny de La Llàntia, al costat d'on es celebrava fins ara, on una part és terme municipal de Pineda i l'altra és terme de Santa Susanna, tot i que la propietat és de l'Ajuntament de Santa Susanna. La promotora musical The Project està treballant també en l'acord per tirar endavant el Festival. Serien 12 concerts durant el mes d'agost. El Village obrirà a la tarda, els concerts s'avançaran una hora i començaran a les 9 de la nit i a les 11 acabarà tant la música com el Village.

 

L'alcalde, Xavier Amor, ha explicat en quin moment estan les negociacions en una entrevista aquest matí a Ràdio Pineda. Ha matisat alguns aspectes que s'han publicat en una informació, en la notícia que ha avançat aquest cap de setmana a La Vanguardia. Xavier Amor ha dit que s'està treballant conjuntament els dos ajuntaments amb The Project i per què torni el Festival a la platja. Ha aclarit que "encara no hi ha res signat, i que volen que el Centre Cultural també hi sigui present". 

 

Xavier Amor ha dit que la seva prioritat és treballar per aconseguir l'acord entre els ajuntaments i The Project i també tots els permisos. Ha dit que treballen perquè tot entri dins la normativa, tant pel que fa als horaris com al nombre de concerts.

 

Pel que fa a d'altres informacions, com la possibilitat que canvïi de nom, Xavier Amor ha dit que es voldria mantenir, junt amb la presència del Centre Cultural. L'entitat està també afectada per un deute econòmic relacionat amb el Festival. El CCR no ha volgut fer declaracions ara per ara, a l'espera de com es desenvolupen les negociacions entre totes les parts.

 

Ara es vol aconseguir l'acord amb totes les parts i que no hi hagi cap problema de permisos, complint totes les condicions necessàries a la nova ubicació.

 

 

1