Vés al contingut
1

Comunicat de l’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor Martin

L'alcalde de Pineda ha emès un comunicat arran del Festival Arts d'Estiu de Pineda. El reproduïm íntegrament.


 

«El passat dia 5 de juliol en unes declaracions a Ràdio Calella, i en relació a la suspensió del Festival Arts d’Estiu per part del Departament de Territori, vaig dir que de les queixes dels veïns i veïnes de Bellamar n’hi havia de dirigides i amb clara intencionalitat, que són veïns que apareixen en llistes electorals. En cap moment vaig citar un partit polític.

A dia d’avui no tenim constància que cap partit polític del municipi hagi liderat cap acció en contra del Festival Arts d’Estiu, ni la seva celebració.

 

Dit això, si aquestes declaracions han pogut ofendre a membres d’algun partit polític, no tinc cap inconvenient en retractar-me d’aquestes declaracions i demanar disculpes a qui s’hagi sentit ofès.

Com alcalde de Pineda sempre he procurat mantenir un tracte cordial amb la totalitat dels membres dels partits polítics del nostre municipi, i així ha de seguir sent en els propers anys. No tinc cap dubte que totes i tots treballem per una Pineda de Mar molt millor, culturalment activa i socialment cohesionada, i aquesta motivació és la que ens ha de continuar movent pel camí de la bona relació amb tothom».

Xavier Amor Martín

Alcalde de Pineda de Mar