Vés al contingut
1

Xevi Gómez: «És un dia molt trist per Arts d’Estiu, per Pineda, per la cultura i el món dels festivals”

 

 

Així s’ha referit el director del Festival Arts d’Estiu Xevi Gómez a la cancel·lació de l'edició d'enguany que havia de començar el dia 2 d'agost. Segons ha dit, “demanaven un estudi impossible, i ens hem vist obligats a suspendre l’edició”, ha manifestat en declaracions a l’ACN. Gómez ha declarat que ara seguiran treballant pel 2024 i per trobar un emplaçament per fer el festival.

Gómez ha manifestat que aquests dies han anat modificant el format del festival per complir la normativa que se’ls hi demanava, però “no ha estat possible”. Ha dit que ara el Departament de Territori ha demanat “noves coses en un lloc on ja feia dos anys que havien celebrat el certamen complint amb tot el que els demanaven en quan a so i horaris”.

Ha afegit que «han intentat lluitar-ho malgrat que fa una setmana que havia d'haver començat el muntatge». Ha insistit en que se'ls ha demanat «“un estudi impossible” tot i que han presentat un estudi rigorós amb mesures correctores que «no els han convençut».

 


 

El festival Arts d'Estiu, pel 2024

Xevi Gómez ha declarat que ara seguiran treballant pel 2024 i per trobar un emplaçament on fer el festival, encara que sigui en una altra ubicació. Ha deixat entreveure que el festival podria canviar d'ubicació en futures edicions.

Ha dit que el futur per ells «passa per Pineda, The Project i l’Ajuntament de Pineda”. Ha dit que «tenen al cap poder fer el festival l'any que ve per a poder mantenir el festival».


 

Quatre actuacions van al Festival de Porta Ferrada

Tot i això, els organitzadors han manifestat que han salvat alguna de les actuacions d'aquesta edició, canviant de recinte fins al Festival de la Porta Ferrada, Sant Feliu de Guíxols. Els concerts de Carlos Rivera, Rozalén, Sopa de Cabra i Els Amics de les Arts + The Tyets segueixen endavant i les entrades adquirides seran vàlides per accedir al nou recinte.

El concert de Rivera serà el 2 d’agost; Rozalén, el 9 d’agost; Sopa de Cabra, el 26 i Els Amics de les Arts i The Tyets, el 27 d’agost.

La promotora The Project garanteix el retorn del preu de les entrades per als quatre concerts reubicats, en el cas que no s'hi pugui assistir. Cal enviar un correu electrònic a ticketing@theproject.es, indicant la referència de l'entrada.