Vés al contingut
1

Els càmpings de Pineda, «molt optimistes» amb la temporada turística

Foto: Càmping Enmar i Càmping  Caballo de Mar

 

Pere Marquès, director general del grup Sènia i del Caballo de Mar, ha destacat la recuperació del turisme centre europeu i també del britànic des de principis d'any i continua amb força el mercat local de famílies amb infants. Ha dit que les expectatives són bones i s'espera una bona temporada. Pere Marquès ha destacat que moltes famílies continuen apostant pel càmping, perquè és una oferta turística ideal per viatjar amb infants a l'estiu.

 

1
Càmping Caballo de Mar

 

Albert Salichs del càmping Enmar ha explicat que hi ha dos perfils de campistes. El de persones jubilades que fan estades més llargues i el de famílies que venen a passar una setmana al càmping en temporada alta. El director del càmping Enmar ha dit que les previsions per aquest estiu són bones i ha afegit que Pineda ha de seguir apostant pel turisme familiar.

 

Moltes famílies ja van reservar des de fa mesos la seva estada als càmpings de Pineda. I com és habitual, el sector confia arrodonir les bones expectatives amb reserves d’última hora, “de manera que els índexs inicials podrien anar a millor”.

 

El càmping Enmar de Pineda és el millor càmping d’Espanya 2023 en la categoria millors parcel·les per autocaravanes. I El càmping Caballo de Mar de Pineda, del grup Sènia, ha estat guardonat als Premis G22 de turisme.


 

Ja per Setmana Santa, el president de l’Associació de Càmpings de Barcelona, Albert Casas, va dir que la mitjana d’ocupació va superar el 80% als bungalows, mentre a les zones d’acampada i caravanes va estar per sobre el 70%. la mitjana d'ocupació durant l'estiu aspira a una mitjana global que podria fregar el 85%.