Vés al contingut
1

El càmping Caballo de Mar de Pineda, del grup Sènia, guardonats als Premis G22 de turisme

Fotos: Pere Marquès

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

En la categoria de premi honorífic i en reconeixement del projecte empresarial. El grup Sènia, l'empresa familiar de Pineda amb més establiments de càmpings de Catalunya, han estat guardonats per la trajectòria professional, el caràcter innovador i el projecte d’empresa. Pere Marquès, director general del grup ha explicat que aquest premi també ha tingut en compte la sinèrgia entre l’entorn, la innovació del servei i la integració dels allotjaments de forma orgànica en el paisatge.

 

El grup Sènia actualment gestiona 7 càmpings a Catalunya, entre ells el càmping Caballo de Mar de Pineda. Empresa familiar de Pineda, Pere Marquès ha explicat que tot va començar l’any 1970 a la sènia de la família, un tros de terra agrícola que ja treballaven els avis i que van transformar en el primer càmping.

 

Els Premis G22 de les comarques gironines són uns guardons de turisme que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació impulsa, organitza i celebra des de fa 16 anys. En aquesta ocasió s’ha premiat al Grup Sènia de Pineda en la categoria de premi honorífic i en reconeixement del projecte empresarial.