Vés al contingut
Image
1

El CCM reuneix els alcaldes per fer una crida a la unitat d'acció per la preservació del litoral

Cos
El president comarcal, Francesc Alemany, diu que cal superar l'estratègia "reactiva", que es fa en alguns punts de la costa després del pas dels temporals, i poder articular una estratègia comuna. Admet que encara existeix discrepàncies entre municipis en relació a les diferents alternatives tècniques que garanteixen el manteniment de les platges, però demana «unitat d'acció».
Image
1

Ampliació de les zones d’estacionament gratuït per a residents

Cos
Entren en funcionament 174 noves places en qualitat de zona verda. Els carrers són el Tramuntana, l’Elisenda de Montcada, el Montseny, el Garbí, el Llevant i la Plaça del Vent. L'Ajuntament ha informat que aquestes ubicacions permeten donar continuïtat als espais actuals de zona verda tant al Barri de Les Creus com del centre de Pineda.
Image
1

Convocatòria de beques menjador per al curs 2024/25

Cos
El Consell Comarcal obre una nova convocatòria de beques menjador per al curs de l’any vinent, el 2024/25. Les beques menjador són ajuts individuals atorgats a aquells alumnes que no tenen dret al servei menjador amb caràcter gratuït, però les famílies dels quals compleixen els requisits fixats pel Consell per rebre les ajudes.
Subscriu-te a