Vés al contingut
1

Inaugurades les jornades del Bacallà a Pineda, que celebren 30 anys

Hi participen 14 establiments entre els quals trobem un ampli ventall dels millors restaurants i empreses dedicades a la gastronomia. Oferiran plats amb el bacallà com a protagonista i es podran degustar una trentena de plats diferents. La presentació d'ha fet aquest divendres al restaurant Peix Grillat, a càrrec de l'alcalde de Pineda, Xavier Amor; la regidora de Comerç i Turisme, Sònia Moraleda; i el restaurador Ramon Terridas, de Peix Grillat.
1

Xavier Amor (PSC): «Això va de Pineda més enllà dels partits, i el 28M es vota un projecte i la proximitat»

Xavier Amor ha parlat del seu projecte que tindrà set eixos que són la sostenibilitat i el tractament de les polítiques de medi ambient, l'atenció a les persones i també a les associacions «perquè són motor de la vida a Pineda». Xavier Amor ha dit que «es vol envoltar de bona gent» i ha dit que «el seu equip de govern ha treballat bé, amb tenacitat per donar respostes a les necessitats de la població».
1

Concurs de dibuix i integració social: Festa a Marpí

El Taller Horitzó ha acollit l'entrega de premis del concurs de dibuix que organitza l'Agència Axa Uniamar de Pineda per als usuaris i usuàries del taller. En l'acte també hi ha hagut un concert de la cantant Maria Muñoz i el dinar, amb un sorteig de regals.
Subscriu-te a