Vés al contingut
1

Xavier Amor anuncia, com a primer objectiu del mandat, la reorganització de l'Ajuntament per ser «més àgils, eficients i estar més a prop de la gent»

Xavier Amor ha explicat aquest matí a Ràdio Pineda quins són els objectius immediats que té damunt la taula, després de la victòria electoral. Això, després d'una victòria històrica del PSC de Pineda, i obtenir 13 regidors i regidores amb un 52% dels vots d'aquest diumenge d'Eleccions Municipals.

 

Escolta AQUÍ L'ENTREVISTA

 

Per Xavier Amor, la prioritat és fer un nou organigrama organitzatiu a l'Ajuntament, per un millor funcionament de l'administració i del poble. I això anirà estretament vinculat al repartiment de les regidories en el seu equip. En l'entrevista en directe, aquest matí ha Ràdio Pineda, ha agraït el suport que ha rebut, la feina del seu equip, i ha dit que es posen a treballar perquè «tenen una gran responsabilitat» i no volen «fallar a la gent».

 

També ha parlat de la importància d'acabar projectes que estan ja en marxa. Aquest és el cas de la Biblioteca de Poblenou, que s'ha acabat l'obra i ara es prepara per obrir portes, o també el pont del camí del mig a la Riera, el pla d'asfaltat i el pla de voreres. Per més endavant, preparen grans projectes que necessitaran del màxim consens. Per això també presentaran, més endavant, el seu pla d'actuació per als propers quatre anys.

 

La constitució oficial de l'Ajuntament, en què Xavier Amor es proclamarà de nou alcalde, serà el 17 de juny. Més endavant arribarà l'anomenat ple del cartipàs, en que es designen les carteres de cada regidor i regidora de govern. Fins llavors, demana a la ciutadania una mica de temps per preparar canvis i millores per Pineda.