Vés al contingut
Image
1

L'Ajuntament de Pineda crearà tres oficines per agilitzar tràmits amb l'administració local

Cos
Per seguir posant Pineda al dia, ha manifestat l’alcalde, s’ha fet un organigrama de vocació transversal, on hi haurà quatre grans àrees de gestió, coordinades des de l’alcaldia i la primera tinença d’alcaldia. Al capdavant d’aquestes àrees com a responsables polítics hi haurà quatre tinences d’alcaldia, que ostentaran Sílvia Biosca, Sandra Pérez, Santi Macip i Verònica Rebollo, respectivament.
Image
1

El Govern electe de l'Ajuntament de Pineda anuncia tres noves oficines per agilitzar tràmits

Cos
Seran en concret tres oficines, per a la tramitació de llicències per a fer obres d'urbanisme i gestions i llicències, adreçada sobretot a professionals i també als veïns per tenir un millor accés per a fer consultes i tràmits. Ho ha anunciat l'alcalde electe, Xavier Amor que també ha dit que es crearà una nova oficina per a tramitar gestions d'ajuts i informació sobre la tramitació de documentació i una tercera finestra adreçada a les entitats, per agilitzar les demandes.
Image
1

Xavier Amor anuncia, com a primer objectiu del mandat, la reorganització de l'Ajuntament per ser «més àgils, eficients i estar més a prop de la gent»

Cos
En l'entrevista en directe, aquest matí ha Ràdio Pineda, ha agraït el suport que ha rebut aquest 28M, la feina del seu equip, i ha dit que es posen a treballar perquè «tenen una gran responsabilitat» i no volen «fallar a la gent». També ha parlat de la importància d'acabar projectes que estan ja en marxa.
Subscriu-te a ajuntament