Vés al contingut
1

Xavier Amor participa a la reunió de la Permanent del PSC, presidida per Pedro Sánchez

Xavier Amor, primer secretari del PSC de Pineda i alcalde pinedenc, va participar ahir en la Reunió de la Permanent, de la Comissió Executiva dels socialistes catalans. Va estar presidida per Pedro Sánchez i es va convocar cada amb motiu de la reunió de la taula de diàleg. A banda del president Pedro Sánchez, també van participar Salvador Illa, Alícia Romero, Núria Marín i Eva Granados, així com el secretari de Política Municipal, Jaume Collboni, i l'alcalde de Pineda, Xavier Amor


 

En el decurs de la trobada, es va posar en valor que l’Executiu liderat per Pedro Sánchez hagi defensat una agenda pel retrobament entre Catalunya i la resta d’Espanya. També va manifestar que «també cal un retrobament entre catalans i catalanes després d’anys de desencís i crispació». El socialistes demanen diàleg dins de Catalunya per «assentar les bases d’una nova etapa en la que Catalunya torni a avançar després de 10 anys de retrocés, i torni a ser el motor socioeconòmic d’Espanya, tal com mereixen els catalans i les catalanes», segons recull el comunicat del PSC.


 

En aquest sentit, tant Salvador Illa com el president del Govern d’Espanya han mostrat el seu compromís en fer tot el possible per al retrobament i per garantir que hi ha una recuperació socioeconòmica sense que ningú quedi enrere.


1