Vés al contingut
1

L'Institut Euclides estrena una optativa de ràdio en col·laboració amb Ràdio Pineda

L'alumnat de 2on. d'ESO farà durant un trimestre dues hores a la setmana dedicades a la ràdio, amb la professora Cristina Giralt. Des de Ràdio Pineda col·laborem en la formació i gravacions, algunes a l'institut i d'altres a l'emissora, i d'aquesta formació en sortirà un espai mensual que s'emetrà per Ràdio Pineda el tercer dijous de cada mes, a les 13:30h.
1

S'amplia el programa de suport escolar per a l'alumnat de Pineda

Des de l’ajuntament de Pineda de Mar, i dins el Pla Educatiu d’Entorn, es repren aquest curs el programa de reforç escolar. Aquest curs s’han doblat els esforços municipals per ampliar-ho també a 3r i 4t de primària. Un curs més l’ajuntament també ofereix el servei de logopeda i psicologia a alumnes de Pineda
1

El curs escolar comença a Pineda amb normalitat, il·lusió i esperança

A Pineda comncen el curs més de 4.100 estudiants. Per cicles, l’educació infantil (0 a 6 anys) 800 infants repartits entre les dues llars d’infants municipals, les dues llars d’infants privades i les 9 escoles del municipi. Les escoles acullen més de 1.600 alumnes d’Educació Primària. Els instituts 1.600 d’alumnat de secundària i estudis postobligatoris -Cicles, PFI’s i Batxillerats i hi ha inscrits a l’Escola d’Adults de Pineda.
Subscriu-te a instituts