Vés al contingut
1

4 restaurants pinedencs participen al ‘Temps de pèsols al Maresme’

 

Foto de portada: Turisme Maresme


 

Són les jornades gastronòmiques 'Temps de pèsols al Maresme' amb l'objectiu de posar en valor la coneguda com la "perla verda" de la comarca. Fins el 4 de maig podeu gaudir de les millors propostes gastronòmiques, amb el pèsol com a principal ingredient. Aquest any hi participen 20 restauradors i 4 establiments són de Pineda: Chicken and Fish Grill, ECO Pizzeria Que Bona, Pura Brassa i Can Formiga.

Cada restaurant ha preparat una selecció de plats que destaquen la versatilitat del pèsol, oferint la seva creació única que reflecteix la passió pel producte local maresmenc. Des dels clàssics pèsols saltejats amb pernil ibèric o calamars, fins a propostes més valentes i exòtiques com pizza de pèsol o "ceviche" de pèsols verds i llet de tigre de cacau amb cruixent de cacau.

Les jornades gastronòmiques ‘Temps de pèsols al Maresme’ estan organitzades pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, i destaca la tradició culinària local i la singularitat dels productes de km 0 i de proximitat.


1