Vés al contingut
1

Sílvia Biosca: "Afronto la nova etapa amb respecte, il·lusió i ganes de treballar per Pineda"

«Quan ets servidor o servidora pública ja saps què representa, però ser alcalde o alcaldessa es converteix en dedicar la teva vida durant uns anys». Així ho ha dit a Ràdio Pineda Sílvia Biosca, a les poques hores del ple extraordinari en què serà proclamada alcaldessa de Pineda. Ho afronta amb moltes ganes de treballar per Pineda, amb respecte i també amb il·lusió per tot el suport que està rebent, per la confiança dels seus companys i companyes de partit, i especialment, pel suport de la seva família, segons ha dit aquest matí en l'entrevista, que hem emès en directe.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Sílvia Biosca és regidora des del 2015 a l'Ajuntament de Pineda pel PSC i serà la primera dona que ocupa l'alcaldia a Pineda de Mar. Té 47 anys i és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB, i té un Postgrau en Comunicació i Estratègia Política, entre altres. Va néixer al barri del Poblenou, viu a Pineda Centre, té parella i un fill. Amb la seva família, són propietaris d'un negoci local de restauració a Pineda. És funcionària de carrera i ha treballat en diverses administracions. El fet que els socialistes siguin la llista més votada, i tinguin la majoria absoluta, amb 13 regidors i regidores de 21, assegura la seva elecció. Recordem que ERC té 4 representants, Junts té 2, el Partit Popular té 1 i Pineda en Comú té 1 regidor. Ara comença una nova etapa al capdavant de l'Ajuntament.

 

Destaca que agafa un projecte consolidat, en què l'objectiu és «continuar fent-ho bé, millorar encara més Pineda i atendre tot el que va arribant». Entre els primers reptes que té damunt la taula, de forma imminent, ha destacat la gestió dels residus, del que ha dit que «cal millorar en una població que ha crescut molt». Ha dit que tota actuació de govern gira, principalment, a l'entorn de les persones, i que «hi ha obres, millores urbanístiques, que reverteixen en la millora de la qualitat de vida, i que al final, sempre l'objectiu és ajudar a que les persones visquin el seu dia a dia al municipi el millor possible. Atendre les persones grans, els infants, els serveis públics per a tothom, és l'objectiu.


 

A l'oposició demanarà que continuïn fent una política constructiva i de treball pel bé comú, ja que «sempre han estat predisposats a aportar i col·laborar». Al seus regidors i regidores els demanarà, sobretot «que escoltin», «que estiguin atents a tothom i que també sàpiguen dir que no, quan alguna cosa no és possible, o quan hem de prioritzar».

 

Podeu escoltar íntegrament l'entrevista a Sílvia Biosca «radiopineda.cat» i veure-la a Intagram de Ràdio Pineda.