Vés al contingut
1

La Ministra Raquel Sánchez explica a Pineda el projecte de pacificació de l’N-II al Maresme

El nou protocol destina 384 milions d’euros al projecte dels pressupostos de l’ Estat, amb l’adjudicació de 49 milions dels fons europeus Next Generation. La ministra de Mobilitat, Raquel Sánchez, va dir que «és un projecte que ha de beneficiar al conjunt del territori del Maresme, per treure circulació de la carretera que travessa els pobles i traslladar aquest trànsit a l'autopista»
1

El nou cartipàs municipal tindrà 4 àrees i 16 regidories

Per seguir posant Pineda al dia, ha manifestat l’alcalde, s’ha fet un organigrama de vocació transversal, on hi haurà quatre grans àrees de gestió, coordinades des de l’alcaldia i la primera tinença d’alcaldia: Governança i planificació / Desenvolupament urbà sostenible / Promoció econòmica i ciutat saludable / Qualitat de vida.
1

Sònia Moraleda forma part de la llista del PSC al Congrés dels Diputats

Forma part de la llista de Meritxell Batet amb el número 29 de la llista del PSC. La llista està liderada per Batet seguida de Miquel Iceta i Raquel Sánchez. La llista ha estat ratificada pel Consell Nacional del PSC per unanimitat un cop s'han rebut les actes dels consells i de la federació d'assemblees del partit.
Subscriu-te a PSC