Vés al contingut
1

Sílvia Biosca serà proclamada alcaldessa de Pineda divendres, 13 de setembre a l'Auditori

Foto: Lluís Jimenez

 

Sílvia Biosca serà proclamada alcaldessa de Pineda aquesta tarda a l'Auditori de Pineda. Serà, de nou, un ple extraordinari, a les 6 de la tarda retransmès en directe per www.radiopineda.cat i el Canal YouTube de l'Ajuntament de Pineda. També farem connexions des del canal d'Instagram de Ràdio Pineda.


 

Actualment, Sílvia Biosca és alcaldessa accidental, després de la renúncia de Xavier Amor. És Primera Tinent d'Alcalde, regidora de Presidència i Recursos Humans i portaveu socialista a l'Ajuntament. És regidora des de 2015 a l'Ajuntament de Pineda pel PSC i serà la primera dona que ocupa l'alcaldia a Pineda de Mar.


 

La proclamació de Sílvia Biosca serà després de la votació del ple. El fet que els socialistes tinguin la majoria absoluta, amb 13 regidors i regidores de 21, assegura el resultat de la votació. Recordem que ERC té 4 representants, Junts té 2, el Partit Popular té 1 i Pineda en Comú té 1 regidor. Prèviament a la votació, es farà la presa de possessió de la nova regidora socialista, Yolanda Mayas. La renúncia de Xavier Amor va deixar una vacant, que surt de la llista electoral socialista.

 

El nomenament de la nova alcaldessa i donarà el tret de sortida per la configuració del nou govern local, que és previst que es presenti la setmana vinent. També hi haurà canvis organitzatius.


 

Sílvia Biosca Estopà

És nascuda el 1977 i llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i té un Postgrau en Comunicació i Estratègia Política, entre altres. És el tercer mandat que és regidora de govern: en el període 2015-2019, 2019-2023 i actualment, des de les eleccions de l'any passat, com a regidora i Primera Tinent d'Alcalde.

És funcionària de carrera i ha treballat en diverses administracions. Amb la seva família, són propietaris d'una empresa de restauració a Pineda.

 

1
Parlament de Sílvia Biosca al ple de renúncia de Xavier Amor. Foto: Ajuntament Pineda


 

1
Xavier Amor i Sílvia Biosca amb el seu pare, Emili Biosca, exregidor socialista durant l'alcaldia de Josep Lluís Fillat (1987-1995). Foto: Ll.Jiménez