Vés al contingut
1

La forta tempesta deixa 63 litres en menys de dues hores a Pineda

Foto de portada: Jordi Pérez

 

 

La tempesta d'ahir a la nit, amb un intens ruixat, va deixar a Pineda 63 litres per metre quadrat en menys de dues hores. Tot l'Alt Maresme es va veure molt afectat per la intensitat de l'aiguat: Calella 60 litres, Santa Susanna 55, Tordera 45 litres, Malgrat 37 litres. Els carrers es van inundar i l'aigua va arrossegar mobiliari urbà i va posar en perill algun vehicle.

 

Pluja total de les últimes hores: 63 l/m2 en hores de nit. De matinada hem recollit 3 litres. Altres registres: Calella: 60 litres, Santa Susanna 55, Tordera 45 litres, Malgrat 37 litres, Blanes entre 25 i 30 litres i Hortsavinyà de 25 a 30l/m2. Els màxims acumultats Pineda, Calella i Santa Susanna.

 

1

Foto: 'Què he vist'

 


 

PREVISIÓ:

Avui dijous tenim una jornada més tranquil·la, amb temps variable, alguns núvols, calor moderada i lleugera mar de fons.

Demà divendres tornarien a augmentar els núvols, amb risc d’alguns ruixats però, menys probables al Maresme. Ho anirem seguint.

El cap de setmana tot sembla que seguirà el temps canviant, amb possibilitat de nuvolades i nous ruixats a la costa. La calor serà moderada i la mar s’agitarà amb mar de fons de xaloc, amb onatge superior al metre d’alçada.


 

Dades de l’observador del temps de Jordi Pérez.