Vés al contingut
1

Possibilitat d’algun ruixat o tronada de tarda

Durant la tarda veurem crèixer nuvolades i no descartem sentir alguna tronada, o que descarregui algun ruixat o tempesta a l’Alt Maresme. Tot plegat amb temperatures agradables i vents fluixos. Si plou i descarrega, refrescarà clarament l’ambient.
1

Setmana moguda amb una mica de tot

Avui dilluns tenim temps variable, amb força núvols i no descartem alguna petita gotellada. Atenció que durant la propera nit i matinada entrarà aire fred i podrien formar-se alguns ruixats o temepstes a la zona de l’Alt Maresme.
1

Temps primaveral fins diumenge

Cap de setmana amb temps estable i temperatures molt primaverals, les màximes ja arribaran als 20º. Diumenge preveiem que arribi el canvi de temps amb més nuvolositat i potser amb pluja a última hora del dia.
1

Temps estable amb vent de garbí

Avui dijous tenim temps estable, algun núvol baix a la tarda i temperatures sense variacions. Destaquem avui el vent de garbí que bufa amb cops de 40-50km/h.
1

Dia de primavera amb estabilitat

Avui dimarts gaudim d'una jornada assolellada amb alguns núvols prims i temperatures sense canvis. Demà dimecres esperem més presència de núvols però sense pluja. Ambient primaveral.
Subscriu-te a temps