Vés al contingut
1

La Policia Local de Pineda incorporarà sis nous agents l'any que ve

 

Escolta AQUÍ el ple

 

La Policia Local de Pineda incorporarà sis nous agents l'any que ve. Es tracta de les places que hi ha vacants i que es convocaran al primer trimestre de 2025, quan finalitzi el procés d'estabilització de la plantilla. Ho va dir en el ple la regidora de Recursos Humans, Sílvia Biosca, a resposta d'una pregunta d'ERC.

La regidora portaveu d'ERC, Mònica Palacín, va dir que la Policia Local de Pineda havia tingut fins 60 agents i ara en té 45, que hi ha baixes no cobertes i agents que no han superat la prova psicotècnica. Mònica Palacín va dir en el ple que no hi ha prou agents, hi ha baixes i molta despesa en hores extres.

 

La regidora de RRHH, Sílvia Biosca va explicar en el ple que les baixes mèdiques no es poden cobrir amb noves places i que són necessàries les hores extres. La explicar que les vacants es cobriran el primer trimestre del 2025, quan s'acabin els processos d'estabilització, amb 6 nous agents.

 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Diego Sánchez va respondre també que ara per ara es compleix la ràtio d'agents per nombre de ciutadans, però que el govern està d'acord que si la plantilla és més àmplia, molt millor, i ha d'anar creixent