Vés al contingut
1

Un menor de 14 anys acaba a comissaria després d'agredir als agents que li havien demanat que es posés la mascareta

Els agents es van adreçar a un grup de nois que estaven a la plaça sense mascareta. Segons fonts policials, un dels nois es va negar a posar-se la mascareta, i va respondre amb insults i agredint als agents, que van rebre diversos cops. Finalment, els agents el van poder immobilitzar i detenir. Dos educadors de carrer estan treballant amb l'entorn dels joves, junt amb els Mossos i la Policia Local. El cas del noi de 14 anys detingut ha estat traslladat a la Fiscalia de Menors.
1

Salva la vida del seu nebot de 3 anys a Pineda, caigut accidentalment a la piscina de la casa familiar

Gràcies a la ràpida actuació del tiet, que va fer maniobres cardio respiratòries, el petit, en Nil, va recuperar la consciència i van arribar els serveis d'emergència. Ràdio Pineda ha entrevistat el tiet, Albert Armengol. Van intervenir el SEM, la Policia Local de Pineda, l'helicòpter d'emergències i va ser traslladat a l'Hospital. Ara està recuperat i a punt de tenir l'alta.
1

Es constitueix l'Associació de Policies Jubilats de Pineda i Comarca

Com a policies jubilats, volen col·laborar i servir d'alguna manera a la població, i alhora, mantenir el vincle d'amistat entre tots els seus companys. ho han explicat a Ràdio Pineda Salvador López, que va ser cap de la Policia Local de Pineda fins l'any 1992 i Rafael Pinilla, sergent local fins el 2015.
Subscriu-te a policia local