Vés al contingut
1

L'Institut Euclides, triplement premiat: Baldiri Experiències i premis del CAC

Fotos: Institut Euclides

 

L’Institut Euclides ha estat guardonat de nou amb un Premi Baldiri Experiències per impulsar projectes que situen la Cultura i l’Art en el nostre centre. L’experiència presentada "Poblenou: històries d’un barri" ha estat premiada per respondre de manera creativa i a través dels llenguatges artístics i creatius als diferents reptes viscuts dels centres educatius. Èlia Prats i Marta Salicrú, alumnes de segon de Batxillerat han explicat que es tracta d’un documental on han volgut recollir la història de la gent del barri: des de com van arribar a Poblenou i com ha estat la seva vida al barri.

 

1

 

Gemma Paricio, responsable del projecte s’ha mostrat molt satisfeta pel premi, i ha dit que “posa en valor l’integració de les arts i la cultura dins del currículum i dins l’institut”. Amb aquest reconeixement consoliden el formar part d’una comunitat de centres educatius, agents culturals i socials que transformem el món des de la cultura.

 

I l'Euclides també ha rebut dos premis del CAC. El projecte “Camins, refugis i somnis” fet amb l’alumnat de l’optativa “Fem Cinema”de 2n d’ESO ha guanyat el 2n premi a la Categoria d’ESO dels premis eduCAC. I el projecte “Mirades esbiaixadee en la ficció audiovisual” fet amb l’alumnat de Cultura Audiovisual ha rebut el 1r Premi de la Categoria de Batxillerat.

 

2