Vés al contingut
1

Alícia Romero, número 2 del PSC per Barcelona, visita Pineda: "Volem destinar el 7% del pressupost a polítiques de salut"

 

Fotos. Ràdio Pineda


 

La número 2 del PSC, Alícia Romero, ha avisat que un pacte de govern entre Junts i ERC és el "fracàs de la política" i demostra la seva "incapacitat" per construir. S'ha mostrat oberta a parlar amb tothom, a excepció de l'extrema dreta i ha dit que «durant el passat mandat han ajudat a aprovar moltes lleis al Parlament de Catalunya».


 

La número 2 del PSC, Alícia Romero, ha deixat clar que el seu objectiu és guanyar les eleccions del proper 12-M i ha dit que «volen fer la campanya de forma constructiva». També ha dit que el PSC es compromet a dedicar el 7% del PIB català a la Salut «a la mitjana dels països més desenvolupats» per reduir les llistes d’espera, millorar l’atenció primària i fer inversions importants en hospitals com el de Calella».

També ha dit que «apostem per la immersió lingüística, respectant totes les realitats» i els darrers anys s'ha perdut la influència del català, però han aprovat lleis per defensar la llengua a Catalunya.

 

1


 

L'alcalde de Pineda Xavier Amor (PSC) ha agraït la visita d'Alícia Romero a Pineda i ha dit que «els diputats del PSC coneixen bé el territori» i ha afegit que «veuen com el govern català s'oblida dels barris i de Pineda, així com les places públiques per a la gent gran a les residències». També ha dit que «els diputats coneixen els problemes en temes de salut, medi ambient i platges i de millora de barris entre altres».

 

A la visita també hi ha estat present la diputada Elena Díaz i han estat acompanyades per regidors de l'equip de govern de Pineda.

 

1


 

1