Vés al contingut
1

Diego Sánchez: «Vull més controls policials, repensar el model de patrullatge, i ser rigorós amb l'incivisme»

 

Escolta aquí l'entrevista.

 

 

El PP ha fet a Pineda un acte amb el nom 'I ara què?'. El nou regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Diego Sánchez ha fet una xerrada on ha explicat el seu projecte al govern pinedenc. Ha detallat la tasca que volen dur a terme i ha estat acompanyat del diputat al Congrés, Nacho Martín, el secretari provincial del PP, Josep Tutusaus i el president local, Gerard Roig.

 

1

 

Diego Sánchez ha dit que «algunes de les línies per on passarà la seva acció al govern de Pineda «són més controls policials, més patrullatge a peu dels agents, fer complir les ordenances i eliminar l'incivisme i sobretot, treballar per la prevenció».

Ha dit que «a Pineda ha baixar els casos de delinqüència en relació als altres municipis, mentre que al conjunt de Barcelona ha augmentat». Ha afegit que «volen treballar en la sensació de seguretat dels veïns i «es farà un pla de treball per abordar les ocupacions d'habitatges».

El president del PP de Pineda, Gerard Roig, ha destacat les bones dades que hi ha a Pineda pel que fa a la seguretat, i ha dit que s'ha de millorar per disminuir encara més la delinqüència al municipi.

 

 

 

Josep Tutusaus ha dit que «Diego Sánchez farà una bona tasca al govern de Pineda perquè ha generat confiança, i per tant, és un cas d'entesa política amb interessos per la ciutadania».  També ha dit que «el PP vol governar però a qualsevol preu i estan convençuts que ho faran molt bé al govern pinedenc». També ha fet una dura crítica a la política general i ha dit que «mai havia vist una situació similar amb un partits que només tenen interessos particulars, i tothom va a la seva, amb un governant que enganya a tothom».

 

De la seva banda el diputat Nacho Martín, ha dit que dit que «el PP va guanyar les eleccions i molta gent està preocupada per la situació política a Espanya». També ha explicat que «cal treballar en pactes polítics que millorin el conjunt de la ciutadania i -en aquest sentit- ha explicat que «el pacte a Pineda hauria de ser la normalitat entre diversos partits amb sentits diferents però objectius comuns». També ha dit que «està convençut que Diego Sánchez farà una bona tasca a Pineda».

 

Per últim, el president local del PP, Gerard Roig, ha dit que «durant un mes han preparat tot el programa d'actuació per la legislatura i és un gran moment pel PP per a poder aplicar la seva política a l'Ajuntament de Pineda». També ha dit que «creu molt en l'equip del seu partit a Pineda i en poder fer una bona tasca per als veïns de Pineda». Ha dit que «està convençut que la gent ho notarà i podran demostrar la seva vàlua en la governança».

 

1

 

L'acte s'ha fet el passat divendres al Centre Cívic Poblenou.