Vés al contingut
1

L'alcalde, Xavier Amor, anuncia la incorporació de Diego Sánchez (PP) al govern municipal del PSC

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor (PSC) ha dit aquest mati a Ràdio Pineda que el PP entra al govern municipal. El regidor popular Diego Sánchez s'incorporarà com a regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat al govern socialista de Pineda, que, recordem, té majoria absoluta. Xavier Amor ha dit que «els moments són complicats als ajuntaments i es treballa amb els diferents partits conjuntament». Ha dit que ara «ha acordat amb Diego Sánchez que tingui responsabilitats de govern». Diego Sánchez és regidor a l'Ajuntament des de les passades eleccions. Ja va ser regidor, a l'oposició, des del 2003 fins el 2019. Fins ara ha estat regidor a l’oposició i al ple de desembre, dilluns dia 18, es farà efectiva la seva incorporació al govern.

Escolta l'entrevista a Xavier Amor

 

Escolta l'entrevista a Diego Sánchez

 

Xavier Amor ha explicat que Diego Sánchez, com a nou regidor de Seguretat Pública i Mobilitat, formarà part de l'Àrea de Governança i Planificació, que lidera la regidora Sílvia Biosca. D'altra banda, ha dit que «a Pineda hi ha bon clima polític amb l’únic objectiu de treballar per Pineda i no està fet en clau de partit». Ha dit també que «té converses amb altres grups amb una visió ampla per afrontar els reptes d'aquest mandat». L’alcalde de Pineda també ha dit que «aposta per treballar conjuntament amb la oposició tal i com s’ha pogut veure en l’aprovació de les ordenances o el futur pressupost i el Pla d’Acció Municipal». Ha dit que «en un poble totes les persones tenen un pes important i poden fer propostes, perquè les diferències són petites entre els partits».

 

Diego Sánchez ha dit que «accepta el càrrec pensant en clau local perquè vol representar a tots els veïns de Pineda». Ha agraït que Amor tingui «ma estesa amb tots els partits i s'ha pogut consensuar un pacte que pot ser bo per Pineda». També ha dit que «entén el que significa que el PSC pacti amb el PP però només vol treballar amb una finalitat municipalista i les dues juntes locals ho han aprovat».

També ha dit que «es tenen confiança i l'acord entrarà en vigor el 18 de desembre per atendre una regidoria important, amb l'objectiu que tothom estigui orgullós del seu cos de Policia Local de Pineda». Ha dit que «el millor argument serà que treballarà pel seu poble» i ha explicat que «serà una responsabilitat per a tot el mandat i ja han marcat un full de ruta amb tasques definides». Ha dit que «tindrà dedicació exclusiva perquè la presencialitat és molt important en aquesta àrea».