Vés al contingut
1

Nova guia d’activitats extraescolars de les AFAs de Pineda

La Regidoria d’Educació ha donat a conèixer una nova Guia d’activitats extraescolars amb l’objectiu de facilitar a les famílies quines poden triar, així com l’organització dels horaris i el calendari. A la guia apareixen les activitats organitzades per les diferents Associacions de Famílies d’Alumnes del municipi (AFA).

L’objectiu d’aquesta guia és potenciar la interacció entre els i les alumnes, que es podran apuntar amb independència del centre a on estiguin escolaritzats. Ester Puertas, regidora de Ciutat Educadora ha explicat que durant aquest any han treballat amb les AFAs de totes les escoles de Pineda per unificar-les en un sol grup de treball: el grup: Unió AFAS Pineda de Mar.


 

Inscripcions i inici

Les inscripcions es poden fer a través de les adreces de correu facilitades en la pròpia guia per les mateixes AFAs, que són les responsables exclusives de la gestió de cadascuna de les seves propostes. Les famílies que ja hagin escollit activitat i franja horària ja es poden inscriure a les activitats. La data límit per a inscriure's i la data d’inici de les activitats dependrà de cadascuna de les associacions de familiars d'alumnes. Així mateix, cadascuna tindrà un preu marcat per la pròpia organització. 1

Per a més informació i indicacions, cal posar-se en contacte amb l'AFA de referència de l'activitat desitjada

 

1