Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): «Posaré més càmeres de vigilància i activarem una aplicació per denunciar incidències i combatre l'incivisme»

 

Foto. Visita de Salvador Illa ahir a Pineda

 

El candidat a l'alcaldia de Pineda pel PSC, Xavier Amor, ha dit que les dades pel que fa a la seguretat són bones però «cal sentir-se segur -segons ha dit- i ha afegit que la seguretat també vol dir tenir serveis, i sentir-se més lliure». Ha anunciat més càmeres de vigilància, una nova aplicació per denunciar incidències i fer tasques per eliminar incivisme a Pineda.

També ha dit que «no es pot normalitzar l'ocupació i te esperança que les lleis ajudin als ajuntaments». Ha parlat de fomentar el civisme en benefici de tota la ciutadania i de la convivència. També ha parlat de la importància de potenciar els ajuts a les persones, no només a les persones més desafavorides, sinó al conjunt de les famílies.

 

Xavier Amor també ha parlat de la sostenibilitat dient que «donaran suport al projecte per pacificar la N2 amb carril bici i un nou enllaç mar-muntanya per la Riera de Pineda». També ha defensat un servei de bicis elèctriques compartit amb altres pobles de l'Alt Maresme a l'estil del 'bicing'. Pel que fa a la defensa del patrimoni ha volgut destacar la compra de l'aqüeducte durant l'actual mandat, i ha dit que «farà refugis climàtics a les places de Pineda amb més ombres», ha anunciat una caldera de biomassa a Can Xaubet i la proposta per instal.lar plaques solars a edificis municipals.

També ha defensat obrir-se més al mar, «amb un passeig Marítim que sigui eix vertebrador de tot Pineda». També ha defensat potenciar els esports marítims i fer equilibri entre l'oci i el descans, així com consolidar l'espai de la platja.