Vés al contingut
1

Fins el 18 d'abril pots fer les preinscripcions dels Cicles Formatius a l'Institut Coromines

 

Escolta l'entrevista sobre els cicles formatius de l'Institut Joan Coromines

 

 

Aquests dies es fan les preinscripcions dels Cicles Formatius de Grau Mitjà. S'han de presentar fins el 18 d'abril. Els cicles formatius són estudis que pertanyen a l'educació secundària postobligatòria. Et permeten adquirir competències tècniques necessàries per a moltes professions. La durada dels cicles formatius de grau mitjà és de dos cursos acadèmics. El cicle formatiu de grau superior també és de dos cursos.

La titulació que obtindràs és la de tècnic de la professió corresponent al cicle cursat, amb validesa en tot l'Estat espanyol. Aquesta titulació permet l'accés al món laboral i als cicles formatius de grau superior, i més sortides com per exemple, l'accés a estudis universitaris entre altes.

 

En el cas del Coromines, es poden cursar estudis de la família sanitària, d'electricitat i electrònica, esportiva o serveis socioculturals, entre altres.

A Ràdio Pineda hem convidat als professors/es de les diferents branques, perquè ens expliquin les sortides professionals i per animar als estudiants a cursar-los. La coordinadora és Antònia Ruiz i ha dit que «cada cop hi ha més demanda per part dels estudiants».

 

1

 

Al Coromines es poden cursar cicles formatius de grau mitjà de tècnic en medi natural i temps de lleure, tècnic en instal.lacions elèctriques i automàtiques, d'atenció a persones en situació de dependència i tècnic el cures auxiliars d'infermeria.


 

Les sol·licituds es poden fer informàticament, a través del web del Departament omplint un formulari d'inscripció i entregant una còpia al centre escollit, o bé electrònicament.


 

L'Institut Joan Coromines es troba al carrer Extremadura 27 de Pineda. Més informació a:

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/fp-grau-mitja/preinscriute/sollicitud/