Vés al contingut
1

Xavier Amor desvetlla aquest vespre els noms de les persones que l'acompanyen a la llista del PSC per les eleccions municipals

Foto del cartell del PSC

 

Xavier Amor presentarà aquest vespre la llista electoral del PSC, amb l'equip que l'acompanyarà a les eleccions Municipals del 28 de maig. Serà en un acte a les 8 del vespre a l'Hotel Pineda Splash. Xavier Amor ha explicat que la llista electoral compta amb un 58% de dones i que vol «que sigui un mirall del nostre poble». Ha afirmat que la seva llista és «molt pensada, amb persones de professions, barris i orígens diferents, i també amb molts joves». No ha avançat cap nom, però sí que hi haurà novetats.

 

L'acte del PSC serà a les 8 del vespre, i obert a tothom. A continuació es farà el sopar amb les 700 persones que han adquirit el tiquet, i s'acabarà amb una festa i ball també per tothom. Els tiquets del sopar s'han exhaurit.

 

Prèviament, es farà l'acte de presentació de tots els alcaldables socialistes del Maresme, a 2/4 de 7 de la tarda a l'Auditori

Xavier Amor governa actualment a Pineda amb majoria absoluta, amb un total de 12 regidors i regidores. És alcalde de Pineda des del 2007. El mes passat va fer l'acte de presentació com a candidat a la reelecció i ara és l'acte de presentació de tota la candidatura.