Vés al contingut
1

Es presenta el Calendari d'Educació Viària ple de missatges per la seguretat de conductors i vianants

 

Escolta l'entrevista a Pili Romero, Carles Santacreu i Xavier Amor

 

Són els dibuixos guanyadors del concurs que cada any fa la Policia Local de Pineda. Són dibuixos fets pels alumnes de cinquè i sisè de primària de les escoles de Pineda. El calendari mostra missatges que fan referència a la seguretat, el cinturó cordat, no fer servir el mòbil mentre es condueix, l'ús del patinet, o la importància dels serveis sanitaris i respectar els passos per a vianants. També destaca les dificultats que poden trobar les persones amb mobilitat reduïda, la prevenció dels incendis forestals o bé la protecció de les mascotes.


 

El calendari d'Educació Viària de la Policia Local de Pineda s'ha presentat aquest dimecres a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda. Ha comptat amb la presència dels autors dels dibuixos i de l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, la regidora de Seguretat Pública i Mobilitat, Sílvia Biosca i els comandaments de la Policia Local de Pineda amb l'Inspector en Cap Carles Santacreu. En una entrevista a Ràdio Pineda ha dit que «el més important és que els nens i nenes són capaços de crear missatges després de la formació que els fan els agents de Seguretat Viària»

 


 

Aquest any també s'ha fet un reconeixement a l'agent Pili Romero que ha anunciat que es jubila, i per tant, deixa de fer aquesta tasca al capdavant del projecte. Hi ha estat treballant durant 22 anys. Pili Romero ha dit que «està molt satisfeta de la feina que s'ha fet i considera que tot plegat ha servit per crear consciència sobre les mesures que cal prendre per no patir cap accident». Ha afegit que «sempre s'ha sentit molt acompanyada en el projecte, per part dels comandaments policials, l'Ajuntament, les escoles i els alumnes de totes les escoles de Pineda».

A partir d'ara el seu relleu és l'agent Jordi, que ja fa dos anys que du a terme aquest projecte conjuntament amb la Pili.

També l'alcalde de Pineda Xavier Amor i la regidora de Seguretat Viària Sílvia Biosca han agraït la tasca que fan els agents i han defensat el projecte.

 

1

 

1

 

 

El calendari és entregat a tots els alumnes de Pineda i també serà enviat a diferents cossos de policia local de Catalunya i de serveis de seguretat així com a fiscals i jutges que cada any també el sol.liciten. El calendari de seguretat viària de la Policia Local de Pineda es publica gràcies a l'Ajuntament de Pineda i al Servei Català de Trànsit que cada any hi dóna suport.

 

1