Vés al contingut
1

Avui es presenta el Calendari d'Educació Viària de la Policia Local de Pineda

 

Foto d'arxiu

 

Són dibuixos fets pels alumnes de cinquè i sisè de primària de les escoles de Pineda. El calendari mostra els 14 dibuixos guanyadors amb missatges que fan referència a la seguretat, el cinturó cordat, no fer servir el mòbil mentre es condueix, l'ús del patinet, la importància dels serveis sanitaris i respectar els passos per a vianants, o les dificultats que poden trobar les persones amb mobilitat reduïda.

El calendari d'Educació Viària de la Policia Local de Pineda es presenta aquest dimecres a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda. Comptarà amb la presència dels autors dels dibuixos i de l'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, la regidora de Seguretat Pública i Mobilitat, Sílvia Biosca i els comandaments de la Policia Local de Pineda.

Aquest concurs de dibuix ha tingut la participació dels alumnes de cinquè i sisè de primària de totes les escoles de Pineda. S'han premiat els 14 dibuixos que il·lustren la portada, la contraportada i els dotze mesos del Calendari d'Educació Viària de 2023. Cada alumne pinedenc rebrà un calendari i també serà enviat a diferents cossos de policia local de Catalunya i de serveis de seguretat així com a fiscals i jutges que cada any també el sol.liciten. El calendari de seguretat viària de la Policia Local de Pineda es publica gràcies a l'Ajuntament de Pineda i al Servei Català de Trànsit que cada any hi dóna suport.