Vés al contingut
1

Arts d’Estiu tanca l’onzena edició del festival amb 10 sold outs i més de 38.000 entrades venudes

 

El festival ha comptat amb un total de 22 actuacions, entre les quals destaquen els concerts de Manolo García, Pablo Alborán, Joan Manuel Serrat, Hombres G, India Martínez o Niña Pastori, entre d’altres. Pel Village s’hi han passejat més de 60.000 persones

L'ARTS d’Estiu s'ha celebrat entre el 2 i el 21 d'agost, i assoleix el seu màxim històric amb 38.000 espectadors.


 

L'esdeveniment està co-organitzat per TheProject i el Centre Cultural de Pineda i ha comptat amb un 85% d’ocupació. Segons han assegurat a Ràdio Pineda, «han apostat un any més per una programació artística variada i de qualitat que ha comptat amb els màxims exponents de l’escena artística actual». També s’han programat espectacles infantils, dansa, un monòleg d’humor i un espectacle de màgia.

 

1

El 'village' ha acollit a la platja de Pineda a més de 62.000 visitants en 20 dies. Un espai de 5.000 m2 que cada dia d'espectacle entre les 19h i les 02h ha estat obert a tot el públic amb una oferta complementària de gastronomia, artesania, moda i concerts de petit format.

L'organització del festival agraeix un any més el suport rebut per tots els assistents i la implicació de tothom qui ha participat en l'onzena edició.

 

1