Vés al contingut
1

Alejandro Fernández (president del PP de Catalunya): «Donem suport al PP de Pineda i volem recuperar la presència a l'Ajuntament»

 

Fotos. Ràdio Pineda
 

El president del PP de Catalunya Alejandro Fernández ha visitat Pineda i ha estat rebut per la secció local del partit, i també el seu president local, Gerard Roig i el portaveu Diego Sánchez, entre altres membres de la secció local pinedenca.

Alejandro Fernández ha dit que «el partit té una estructura política a Pineda i l'objectiu és tornar a tenir representació a l'Ajuntament». Ha donat suport a iniciatives com ara Arts d'Estiu i ha dit que «després d'una etapa molt dura, ara volen que la gent pugui confiar en el PP a Pineda i a tot l'Estat».

També ha dit que «les enquestes diuen clarament que milloraran molt els resultats als municipis i també a les generals». Ha explicat que «a Pineda volen governar perquè són un partit municipalista, i ser decisius per formar governs». Ha afegit que «la secció local del PP funciona i ara té un nou lideratge que cal recolzar».

 

1

 

1


 

El president local del PP a Pineda Gerard Roig ha dit que «estant rebent molt de suport social» i ha afegit que «estan molt contents de la visita del president del PP a Pineda». Ha dit que «tenen com a objectiu poder ser presents a l'Ajuntament i treballar per seus veïns i veïnes». Ha explicat que «volen estar al seu servei i tenen molta feina per endavant». El portaveu del partit, Diego Sánchez, ha dit que «s'ha fet molta feina i en queda per fer». Ha explicat que «volen recuperar la representació municipal i defensar els interessos de Pineda». Ha afegit que «la visita del president del PP de Catalunya ha estat molt ben rebuda per la secció local i per això li estan molt agraïts». També ha dit que «l'economia i la recuperació de la confiança en la seguretat i el confort dels pinedencs és molt important, cal fer un pensament pel que fa al comerç per potenciar-lo a Pineda i també el turisme per fer-lo el veritable motor econòmic de la població».


 

La comitiva del PP de Pineda va fer una visita de la zona comercial del centre de la població i al vespre farà una visita a l'Arts d'Estiu. Alejandro Fernández va dir que «sens dubte és una de millors propostes del Maresme durant l'estiu» i es va mostrar sorprès de l'ambient que hi havia. Justament aquest dia va actuar Fangória i les Nancy Rubias, amb gran afluència de públic.

Alejandro Fernández és el president del PP de Catalunya, i ha estat el portaveu del PP català, diputat a les Corts Generals i diputat al Parlament de Catalunya així com regidor a l'Ajuntament de Tarragona.