Vés al contingut
1

'Cinèfils', de l'Institut Euclides i en col·laboració amb Ràdio Pineda, obté una menció als Premis EduCAC

Un grup de 2on Bat amb la professora Gemma Paricio i Maria Josep Hernàndez de Ràdio Pineda

 

Vídeo resum de Cinèfils: https://youtu.be/ryGyzONa8og

Els episodis al Canal YouTube de Ràdio Pineda

 

L'Institut Euclides ha aconseguit dues mencions als premis del eduCAC, del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) . La primera és pel programa Cinèfils, en col·laboració amb Ràdio Pineda, protagonitzat per l’alumnat de Cultura Audiovisual de 2n de Batxillerat de l'Institut. A cada capítol, es fa una recomanació d'una pel·lícula de la història del cinema, tot connectat a través de les imatges amb espais emblemàtics del municipi. L'espai es pot veure en format audiovisual pel Canal Youtube de Ràdio Pineda i pels canals de vídeo de Facebook i Instagram de l'emissora.


 

L'altra menció que han obtingut és per l'espai "Repensant la mitja taronja", també fet pels alumnes de 2on de Batxillerat. Es tracta d'un anàlisi i 'deconstrucció' del llenguatge audiovisual de l’amor romàntic, i com presenta un model d’amor romàntic que reforça estereotips. Es reflexiona sobre alternatives que expliquen altres maneres o models de relació.

1
La classe de Cultura Audiovisual que ha participat al projecte

 

1
El programa dedicat als premis serà dimecres 1 de juny (13.30h.) a Ràdio Pineda


 

Ràdio Pineda farà un programa especial amb l'alumnat de segon de batxillerat que han estat premiats, i explicaran els dos projectes audiovisuals i el que han volgut expressar. Serà al programa 'Pineda Es Mou' de dimecres 1 de juny (13,30h.)

 

Els premis EduCAC

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) convoca aquests guardons amb l'objectiu de fomentar la competència en comunicació audiovisual als centres escolars. Després de divuit anys d'història, els abans coneguts com Premis el CAC a l'escola, arriben a la seva dinovena edició amb aquest canvi de nom lligat amb l'eduCAC. EduCAC és el programa educatiu del Consell de l'Audiovisual de Catalunya per la promoció de l'ensenyament mediàtic des del 2018.

 

 

1

1

1

 

1