Vés al contingut
1

L'Aplec de l'Erola d'Hortsavinyà torna amb un grapat d'actes culturals i festius

 

L'aplec té sempre molt bona acollida. Al matí es farà la Ruta guiada pels Camins de Bast amb sortida de Cal Capità a 2/4 de 8 del matí. És una ruta històrica que encara es fa servir per baixar a peu d'Hortsavinyà a Pineda.

 

1

 

Enguany es cantaran els Goigs a l'Ermita de l'Erola a les 12 del migdia amb la participació de colles geganteres com ara la de Pineda, Santa Susanna i Palafolls. A la 1 es celebrarà la missa amb Mn. Salvador Juanola, que és el rector de Tordera.

 

De l'aplec destaca també el concert de música tradicional Radiokuartet i ball de sardanes curtes. També actuaran membres de l'Escola Municipal de Música de Pineda i també hi haurà bitlles catalanes, mercat tradicional amb productes del Montnegre i un dinar de germanor.

Lluna Martí ha explicat que «l'aplec té l'objectiu de fer reviure el Montnegre i donar vida amb un aspecte tradicional i popular».


 

Dinar de germanor

Enguany serà amb amanida de fesols, botifarra de Figueres i hamburguesa vegana i fruita de postres. Es poden comprar tiquets al mateix aplec i són limitats. També es poden reservar al mail: aplecerola@gmail.com

S'han de dur els coberts per no generar brutícia.


 

Fi de festa amb The Sun Cats

A les 4 de la tarda el fi de festa anirà a càrrec de la banda 'The Sun Cats' que fa versions de temes clàssics i que destaca per qualitat en la seva interpretació. És un concerts que no deixa a ningú indiferent.


 

L'Aplec de l'Erola està organitzat per un grup de persones voluntàries de diverses entitats i està coordinat pel Cau de Pineda. Enguany s'ha restaurat també la petita ermita perquè pugui lluir durant l'aplec.


 

Informació i reserves per la ruta guiada i els tiquets pel dinar a:

https://aplecdelerola.wixsite.com/aplecdelerola


 

Els organitzadors fan una crida a participar-hi perquè passaran una bona jornada en família i amics.