Vés al contingut
Image
1

L'Aplec de l'Erola omple de música i cultura popular Hortsavinyà

Cos
L'Aplec de l'Erola s'ha celebrat aquest diumenge amb actes culturals i festius que sempre tenen molt bona acollida, amb música tradicional, gegants, un mercat artesà, la missa a Sant Llop, i moltes més activitats. I la novetat ha estat el bateig de la nova campana de l'ermita de l'Erola. Al matí també s'ha fet la ruta guiada pels Camins de Bast amb sortida de Cal Capità, una ruta històrica que encara es fa servir per baixar a peu d'Hortsavinyà a Pineda.
Image
1

L'ermita de l'Erola estrenarà una campana

Cos
El grup que organitza l'aplec que es celebrarà el diumenge 4 de juny ha tirat endavant una curiosa proposta. Es tracta d'una campana que s'ha instal.lat dins l'ermita i que es podrà tocar des de l'exterior. S'ha fet un petit vers que explica que cal estirar 'la cua llobatera'.
Image
1

El diumenge 4 de juny torna l'Aplec de l'Erola i ja són a la venda els tiquets pel dinar

Cos
L'Aplec de l'Erola torna amb actes culturals i festius que sempre tenen molt bona acollida Ja es fan reserves de tiquets pel dinar de germanor ja que es preveu un gran nombre de participants a l'aplec. Una vegada més l'aplec inclou actes per a tota la família, la missa música, gegants, circ, un mercat artesà i moltes més activitats. I la novetat serà el bateig de la nova campana de l'ermita de l'Erola.
Subscriu-te a aplec de l'erola