Vés al contingut
1

Canvi de temps per diumenge

Foto: Ràdio Pineda

 

 

 

EL TEMPS DIVENDRES 1 OCTUBRE


 

 

Màxima d'ahir: 23º

 

Mínima d'avui: 16º

 

Pluja d’ahir al vespre: A Pineda centre hem recollit 53 l/m2 i a Pineda Nord, al peu del Turó de la Guàrdia 31 l/m2. A Calella van caure 96 l/m2 a la zona del Far però a Calella centre es van recollir 74litres; a Malgrat 34 l/m2 i a Palafolls 14 l/m2. Aiguats molt locals perquè a la muntanya no ha plogut: 0 litres a Hortsavinyà. Les rieres baixen totalment seques.

 


 

Previsió:

 

Avui divendres esperem un dia de temps variable, amb sol i núvols baixos i temperatures sense canvis, màximes de 23 a 24º. Vents fluixos i la mar força tranquil·la.

 

 

Cap de setmana

 

Dissabte esperem temps variable i a partir del migdia i la tarda els núvols baixos aniran en augment. No esperem pluja. El vent de garbí es reforçarà una mica a la tarda amb lleugera mar de fons. Temperatures una mica més altes, màximes de 25º.

 

Diumenge arriba el front, ens afectarà sobretot a la segona part de la jornada en que les pluges podrien ser localment fortes en forma de tempesta. Atenció l’estat de la mar perquè hi haurà notable alteració marítima amb onades que fregaran els 2 metres.

 

 

I la setmana que ve...

 

Dilluns s’obriran clarianes i baixaran les temepestures amb ambient de tardor, màximes de 21 a 22º i ressaca de mar de fons.


 


 

Dades del temps de Jordi Pérez