Vés al contingut
1

L'institut Coromines estrena aquest curs una FP de Tècnics en Accés i Conservació d'Instal·lacions Esportives

Aula d'Activitats Físiques en el medi Natural. Fotos: Ràdio Pineda

 

L'Institut Joan Coromines ha estrenat aquest curs 2021-22 una nova Formació Professional. Es tracta d'una FP bàsica en la qual es formen Tècnics en Accés i Conservació d'Instal·lacions Esportives. Aquesta nova FP s'afegeix a l'àmplia oferta de l'institut en matèria de Cicles Formatius de Grau Mig i Superior, a més de l'ESO i els Batxillerats.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

La directora de l'Institut Joan Coromines, Elisabeth Andreu, ha explicat a Ràdio Pineda que la nova FP que han estrenat va dirigida a alumnat a partir dels 15 anys, i dura dos cursos. Aquesta FP d'integra amb la resta de formació que té a veure amb l'activitat física, ja que el coromines ofereix també el Grau Mitjà d'Activitats Físiques en el Medi Natural i el Grau Superior d'Ensenyaments d'Activitats sòcio-Esportives. La directora, Elisabeth Andreu, ha dit que la nova FP és més bàsica, «a cavall entre la ESO i la FP, encarada al món laboral o a continuar amb un grau mitjà»

 

Pel que fa a la resta d'oferta de Formació Professional, en la branca d'electricitat, continuen amb el Grau Mitjà d'Instal·lacions Electrotècniques. En la branca de Serveis a la Comunitat, continuen amb els Graus Mitjans d'Atenció a Persones en Situació de Dependència, que aquest any han ampliat a dos línies, per la gran demanda de places. Alhora, continuen amb dos cicles de Grau Superior els Educació Infantil i Integració Social. També han integrat els PFI (Programa de Formació i Inserció) d'Electricitat i un PPT de Vendes.

 

1
Aula de 1er. d'ESO

 

D'altra banda, pel nou curs els agradaria poder tornar a fer les activitats de l'alumnat d'FP a les institucions i entitats del poble, i també reprendre l'Erasmus amb intercanvis amb d'altres països.


L'institut Joan Coromines ha començat el curs amb un total de 720 alumnes, aproximadament, dels quals 320 són de cicles formatius. L'ESO i el Batxillerat funcionen en horari de matí, i els Cicles Formatius, la majoria són a la tarda.

 

1
La directora de l'Institut Joan Coromines, Elisabeth Andreu