Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): "La fi del peatge és una notícia molt esperada, però hi ha pendents solucions de mobilitat necessàries"

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que l'alliberament del peatge és una notícia molt esperada pels maresmencs i maresmenques. I per tant, una bona notícia. Tot i així, ha volgut remarcar que «el govern de la Generalitat arriba tard» en molts aspectes». Xavier Amor, del PSC, ha dit que divendres passat va participar en una reunió amb el vicepresident Puigneró, i que sabent que aquesta data arribaria, encara hi ha pendents moltes solucions de mobilitat necessàries i que requereixen inversió. Entre aquestes, a Pineda.

 

L'alcalde ha recordat que hi ha pendent a Pineda Centre, i encara sense projecte fet, l'entrada i sortida direcció Barcelona, ja que només hi ha la connexió amb l'autopista direcció Girona. Per tant, la comunicació de la c-32 amb Barcelona suposa travessar de Pineda Centre a Poblenou per la N-II. Pel que fa aquesta infraestructura, l'alcalde de Pineda ha dit que caldrà tenir en compte les repercussions ambientals i el projecte que té l'Ajuntament a l'entorn de la Riera per acostar la població al medi natural, amb un passeig per a vianants i un carril bici. En aquest sentit, Xavier Amor va aprofitar la reunió de divendres passat amb el vicepresident per traslladar aquesta preocupació. Ha dit que la resposta de la Generalitat va ser positiva, i estan predisposats a treballar conjuntament. Malgrat tot, considera que hauria d'haver més previsió.