Vés al contingut
1

Aquest dimarts comença el Festival Arts d'Estiu amb una 'marató' d'actuacions fins el 14 d'agost'


 

L'edició d'enguany presenta una 'marató' d'actuacions gairebé a diari fins a mitjans de mes, amb el concert d'Estopa obrint el festival i amb Sopa de Cabra tancant-lo. El director artístic del festival, Xevi Gomez, ha dit que «ho tenen tot a punt i amb ganes de començar».
 

Estopa, el primer concert amb entrades esgotades

Aquest dimarts es fa el primer concert del festival amb Estopa i totes les entrades venudes des de fa setmanes. Arts d'Estiu 2021 ja porta venudes la pràctica totalitat de les 16.000 entrades disponibles. Estopa, Sergio Dalma i God Save The Queen Stay Homas ja han venut les 1400 entrades que permeten les mesures actuals, amb un 70% d'aforament màxim.

 

1


 

Cartellera de concerts Arts d'Estiu 2021

Estopa, 3 d'agost

Els Amics de les Arts, 4 d'agost

Sergio Dalma, 5 d'agost

Ara Malikian, 6 d'agost

Dani Fernández i Belén Aguilera, 7 d'agost

Amaral, 8 d'agost

Miguel Poveda, 9 d'agost

Manel, 10 d'agost

Judit Nedermann-Rita Payés i Elisabeth Roma, 11 d'agost

Stay Homas, 12 d'agost

Gos Save the Queen, 13 d'agost

Sopa de Cabra, 14 d'agost

 

Totes les entrades són de seient i per les característiques i aforament no caldrà portar cap test d'antígens ni certificat de vacunació. A data d'avui, sí que s'haurà de portar mascareta.


 

El village té control d'accés

El muntatge s'ha fet a la zona on habitualment es fan les barraques de la Festa Major de Pineda. Pel que fa al 'village', es permetrà l'entrada al màxim de persones que permeti el Procicat. Es pagarà un tiquet de 3€ d'entrada que dóna dret a una consumició, i es podrà accedir a escoltar el concert des d'allà, i també hi haurà actuacions abans i després del concert, restauració i moda. Obriran a les 7 de la tarda per la gent que tingui l'entrada, i si l'aforament del concert és complet, un cop el públic hagi entrat al concert, s'obrirà el Village a tothom amb el tiquet de consumició. Això també permetrà tenir un control d'accés a les instal.lacions. Hi pot haver un màxim de 1700 persones al village.

 

En el cas dels concerts amb totes les entrades venudes no es podrà obrir el village a persones que no tinguin entrada. Un cop comenci el concert a les 10 de la nit, i per tant, el públic sigui dins de la platea, sí que es podrà obrir el village a un màxim de persones que podran escoltar l'actuació des del village.


 

Venda d'entrades

La venda d'entrades oficial només a www.artsdestiu.com, la que ofereix el preu mínim garantit i assegura que sigui vàlida.

Organitza Arts d'Estiu, amb The Project, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda.