Vés al contingut
1

La Policia Local de Pineda decomissa 70 kg. d’aliments no aptes pel consum

La Policia Local de Pineda ha decomissat 70 kg. d’aliments no aptes pel consum en un control de transport de mercaderies. El control es va fer ahir, i en concret, es van intervenir dos vehicles dins de l’operatiu programat entre la policia i l’àrea de Salut Pública de l’ajuntament.


 

En un dels vehicles s’hi transportava peix en males condicions destinat a la venda ambulant. En el segon s’hi van detectar aliments en els quals no es podia garantir les cadenes de fred pertinents.

 

A banda de la destrucció de les mercaderies requisades, l’àrea de Salut Pública de l’ajuntament elevarà informe al Departament de Salut de la Generalitat, qui haurà de valorar possibles sancions.

 

1

 


 

Controls periòdics pel compliment de les normatives de transport


 

Aquests tipus de controls es realitzen en el municipi de forma periòdica, no només pel control de mesures sanitàries de mercaderies alimentàries, sinó també per vetllar pel compliment de la normativa de transports de mercaderies. La Policia Local de Pineda va emetre 7 denúncies per infraccions greus de la normativa, a banda de diverses advertències per incompliments més lleus.