Vés al contingut
1

Ja es pot veure a 'TV3 alacarta' el curtmetratge de l'institut Euclides seleccionat al FIC-CAC

L'Institut Euclides de Pineda ha aconseguit un nou reconeixement. El Festival Internacional de Cinema en Català ha inclòs a la selecció oficial un curtmetratge de l'Institut, "Sessió contínua", a la categoria de Centres Educatius. És el tercer reconeixement que obtenen aquest curs, després de ser premiats als premis del CAC (Consell de l'Audiovisual de Catalunya) i al premi Baldiri Experiències

 

El curtmetratge seleccionat pel Festival és un homenatge al cinema on hi ha escenes de pel·lícules com Desayuno con diamantes, Pulp Fiction, Requiem for a Dream i Kill Bill. El curtmetratge seleccionat és. La professora Gemma Paricio, de l'Assignatura de Cultura Audiovisual de Batxillerat Artístic, ha explicat que és un exercici on havien de recrear escenes de pel·lícula. "Feien les escenes amb els mateixos moviments de càmera, plans i banda sonora". Intervenen les alumnes Andrea Casanueva, Elsa Merino, Marina Fuentes, Giselle Esparza, Vicky Fernández, Mar Gómez, Jana Rivera, Judit Malonda i Marina Lázaro. També d'altres van col·laborar en el muntatge.

1

 


VÍDEO A 3ALACARTA:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/ficcat/sessio-continua-un-homenatge-al-cinema/video/6103041/


 

El festival es celebra fins al 13 de juny de 2021 a Roda de Berà. A la plataforma de TV3 hi ha més de 90 produccions en llengua catalana, entre les que destaquen pel·lícules guanyadores de l’última edició dels Gaudí com La Vampira de Barcelona, La mort de Guillem o L’Ofrena.


 

Una representació de Batxillerat Artístic de l'Institut Euclides es desplaçarà dissabte fins al festival, a Roda de Berà.

 

1