Vés al contingut
1

L'Ajuntament de Pineda destinarà 60.000€ a la millora dels eixos comercials de Pineda Centre i Poblenou

Foto: Ràdio Pineda

 

Amb l’objectiu de reactivar el comerç, la restauració i el turisme del municipi, l’Ajuntament de Pineda engega un programa d’impuls econòmic que vol sumar esforços entre el consistori i el sector. Aquest programa s’impulsa en el context de millora de les dades de la pandèmia i amb la previsió que aquesta temporada d’estiu pugui ser millor que l’anterior.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, s'ha reunit amb els representants de l’associació Pineda Turística, el Gremi d’Hostaleria del Maresme i l’associació de comerciants Gent de Pineda per traslladar-los el compromís del consistori i les primeres propostes del pla.

1
Reunió amb el sector turístic. Foto: Ajuntament Pineda

 

Entre les actuacions, destaca la inversió de 60.000 € per a la millora dels eixos comercials de Pineda Centre i Poblenou. Es farà la renovació de la senyalització i cartelleria, jardineria, neteja,... També es preveu una prova pilot per convertir en zones de vianants alguns carrers del nucli antic. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que es vol afavorir que es pugui passejar, dinamitzar el comerç, restauració i turisme, reactivar l’obertura de nous establiments. L’Ajuntament de Pineda ha demanat la implicació del sector també per fer programes de dinamització cultural i comercial, i una coordinació en les campanyes d’estiu, tardor i Nadal, així com un major control en la recollida de residus comercials. Ho ha explicat l'alcalde de Pineda.

 

1
Reunió amb el sector comercial. Foto: Ajuntament PIneda

 

En termes de seguretat, l’alcalde, Xavier Amor, ha traslladat al sector la imminent instal·lació de càmeres de seguretat en els principals eixos del municipi, així com el projecte de desplegar més d’aquests dispositius en fases posteriors. Per la seva banda, el sector turístic ha demanat al consistori ajuts econòmics en el marc del Pla de Reconstrucció en vistes a que aquest estiu tampoc es recuperi la normalitat econòmica de l’any 2019.