Vés al contingut
1

El Grup Parlamentari del PSC presenta dues propostes de resolució en matèria de salut i mobilitat al Maresme

 

Foto: Ràdio Pineda.

 

Asseguren que «davant la paràlisi que pateix el Parlament, fruit de la manca d’acord entre les forces polítiques que volen formar govern, el PSC reclama que comenci a funcionar i promou un paquet de mesures per abordar les necessitats urgents de Catalunya». La portaveu del Grup Socialista, Alícia Romero, ha presentat dues Propostes de resolució per defensar els problemes del Maresme:

-Proposta de resolució sobre la situació dels serveis de salut al Maresme.

-Proposta de resolució sobre l'estudi de distribució de la mobilitat al Maresme amb l'alliberament del peatge de la C 32.

 

La proposta al voltant de l’àmbit de la salut planteja de millor serveis, sobretot al sud de la comarca i també fer efectiva l'ampliació del CAP de Malgrat de Mar i del servei d'urgències 24 hores; i retornar els servei d'urgències 24 hores a diversos municipis de la comarca.

En l'àmbit de la mobilitat, demana publicar estudis sobre la distribució de la mobilitat al Maresme amb l’alliberament del peatge de la C-32. Presentar l'estudi als alcaldes i alcaldesses del Maresme i als representants dels Consell Comarcal del Maresme i acordar amb el territori del Maresme les actuacions que cal fer amb l'alliberament del peatge perquè no es generin més problemes de mobilitat.