Vés al contingut
1

Sant Jordi amb Ràdio Pineda: els vostres missatges, connexions en directe i programa dedicat a les Dones Poetes de la Maresme

Ràdio Pineda us convida a enviar-nos per whatsapp un petit missatge de veu felicitant el Sant Jordi. Podeu enviar missatges de veu amb dedicatòries d’amor, d’amistat o simplement una salutació. Ho podeu fer al WhatsApp de Ràdio Pineda: 686 054 604. Els missatges els emetrem aquest divendres dia 23 d'abril, durant el matí a la programació de Ràdio Pineda.

 

També amb motiu de Sant Jordi, durant el matí, Ràdio Pineda serà al carrer per seguir, hora a hora, l'activitat «Una porta, un conte» que es farà a diversos punts de la població amb les escoles, i també visitar llibreries i floristeries.

 

1

I al migdia, el programa Pineda es Mou, parlarà del llibre Dones Poetes de la Maresme, amb autores de Pineda que apareixen en aquesta publicació de Voliana Edicions. Es tracta d'Anna Ortega, Jéssica Ayala, Teresa Cabello i la nostra companya Maria-Josep Hernàndez. També recordarem la Maria Serrat i farem esment de Maite Barcons, que es troba fora de viatge. El programa serà a 2/4 de 2 del migdia, presentat per Olga Diéguez.