Vés al contingut
Fira d’intercanvi de llibres per començar la festa major petita de Pineda
Cos
Dissabte 22 de juny de 10h a 14h al carreró de la Vila i a la plaça de Catalunya. Les persones interessades en participar només cal que porteu novel·les, contes i assaigs de diferents temes i es demana que els llibres que es cedeixin estiguin en bon estat. No s’acceptaran llibres de text ni tampoc enciclopèdies.
O. D. dv., 21/06/2024 - 07:55
Image
1
Presentació de la novel·la "El silenci que heu de témer"
Cos
Aquest diumenge a les 6 de la tarda al local dels Castellers de l'Alt Maresme i la Selva Marítima, al c/Montseny 84 de Pineda. És un acte obert a tot el públic en general i gratuït.
O. D. dj., 04/04/2024 - 08:47
Image
1
Patricia Martínez de Vicente «L’esperança és el costat més amable de la guerra»
Cos
L’autora pinedenca presenta aquest dijous el seu últim llibre ‘Los amigos del Doctor Martínez. El lado amable de la guerra’ a les 6 de la tarda a la biblioteca Serra i Moret.
O. D. dc., 20/03/2024 - 09:15
Image
1
Etiquetes
Presentació del llibre ‘Del Sufrimiento a la esencia’ a la biblioteca Serra i Moret
Cos
Anirà a càrrec de l’autor i mestre en intel·ligència emocional, Xanos Rius. Aquest és el seu primer llibre que presenta, una guia per aprendre a desenvolupar habilitats i aptituds de la Intel·ligència Emocional Aplicada.
O. D. dj., 25/01/2024 - 08:59
Image
1
Etiquetes
Presentació del llibre ‘Un bello dia para volver a nacer’ una ficció per parlar d’autoestima i creixement personal
Cos
De l’autor pinedenc Jaume Sabater Palmés. La presentació es fa aquest dijous a les 7 de la tarda al local de l’Associació de Dones Pinedenques del c/Barcelona 35. És la novena novel·la que publica l’autor pinedenc i es tracta d’una ficció, ambientada entre Pineda i Calella, amb l’autoestima i el creixement personal com a teló de fons.
J.B. dj., 02/11/2023 - 08:54
Image
1
Etiquetes
L'escriptor Joaquim Carles presenta el seu nou llibre, 'De Luxor a París'
Cos
En el llibre també s'hi veu l'origen més ancestral de la guerra, que ara tornem a veure davant del conflicte a Palestina. El llibre és un assaig on l'autor on tracta l'origen de les creences actuals i com han acabat influint en la nostra cultural i la nostra societat
J.B. dj., 26/10/2023 - 09:15
Image
1
Etiquetes
Subscriu-te a llibres