El millor bacallà als restaurants de Pineda
Escolta l'entrevista a Salvador Boada del Restaurant Diagonal
Escolta l'entrevista a Joan Vinyoles del Restaurant Can Formiga
Escolta l'entrevista a Sònia Moraleda
Fins diumenge podeu provar diferents menús i plats especials amb el bacallà, com a ingredient principal, als restaurants de Pineda que participen a les 27enes jornades del Bacallà. Unes jornades que durant tot aquest temps han tingut als i baixos i que tornen després que l'any passat no es van poder celebrar a causa de la pandèmia i del confinament. Salvador Boada propietari del Restaurant Diagonal i un dels membres fundadors de les jornades ha fet una valoració positiva del primer cap de setmana de jornades del bacallà.
Joan Vinyoles propietari del restaurant Can Formiga i una altre de les ànimes de les jornades ha recordat que va costar engegar el projecte fa 27 anys, però també ha dit que la iniciativa va situar la gastronomia dels restaurants de Pineda al mapa.
Aquest any hi participen 11 restaurants que han preparat diferents menús i plats especials on el protagonista és aquest producte. Fins diumenge els clients d’aquests restaurants podran degustar una trentena de plats diferents de bacallà.
Els restaurants que participen en aquestes jornades són:
-
Restaurant l’Antic – carrer de Mar, 122.
-
Restaurant Ca l’Aureli – pg. Marítim, 3.
-
Restaurant Can Formiga – c. Església, 104.
-
Restaurant Caribe – c. Narcís Monturiol, 130.
-
Restaurant Diagonal – Avda. Montserrat, 19.
-
Restaurant Domèstic – pg. d’Europa, 2.
-
Restaurant Iberik’s – c. Barcelona, 29.
-
Restaurant Pura Brasa – ctra. Nacional II Km. 671,6.
-
Restaurant Ragú – c. Ciutadans, 18.
-
Restaurant Rute – c. Joan Maragall. 55.
-
Restaurant Saboréate – c. Dr. Bertomeu, 75.