Vés al contingut
1

Un menor de 14 anys acaba a comissaria després d'agredir als agents que li havien demanat que es posés la mascareta

Un menor de 14 anys va acabar dilluns a la nit a la Comissaria de Pineda després que la Policia Local hagués de fer una intervenció a Plaça Espanya. Els agents es van adreçar a un grup de nois i noies que, la majoria, estaven a la plaça sense mascareta. Segons fonts policials, un dels nois es va negar a posar-se la mascareta, i va respondre amb insults i agredint als agents, que van rebre diversos cops. Finalment, els agents el van poder immobilitzar i detenir, mentre la resta d'adolescents ho gravaven en un vídeo, que han fet córrer per xarxes socials, tot i que el vídeo només recull la detenció per part de la policia, i no l'agressió del noi als agents. Van acabar intervenint cinc agents de la Policia Local, ja que havien demanat reforços per si la situació anava a més.


 

La regidora de Seguretat, Sílvia Biosca, ha volgut aclarir que els agents de la policia estan bé. Van ser atesos al CAP ja que van rebre diversos cops del noi, però han pogut continuar treballant amb normalitat. Ha dit que la seva actuació va ser necessària i correcte. El noi detingut tampoc té cap lesió, va ser traslladat a Comissaria, on va estar unes hores, i els pares el van anar a recollir. Donat dels comentaris racistes que hi ha hagut a les xarxes, Sílvia Biosca ha dit que, en aquest cas, cal aclarir que el noi que va acabar detingut i la família són de nacionalitat espanyola.

 

D'altra banda, la regidora Sílvia Biosca ha explicat que dos educadors de carrer estan treballant amb l'entorn dels joves, junt amb els Mossos i la Policia Local. Tots els nois són menors i s'està treballant amb ells perquè entenguin que hi ha uns límits i que la policia ha d'actuar si els traspassen. El cas del noi de 14 anys detingut ha estat traslladat a la Fiscalia de Menors.